12. + 13. kolo Pegonet - Vikings 9:3 a Pegonet - Dream team 6:5. (Dve víťazstvá pre PľevelNet :-))))

29.01.2013 09:50

12.kolo Pegonet – Vikings 9 : 3 (4:1) plevel to zariadil

Zostava: Letko – Šebák, Kolek, Obšivan, Pilár - P.Gažo, Hôrkový, Dobrodenka, Kostka

Góly: Dobrodenka 4, Kolek 2, Kostka 2, Šebák

Priebeh: 2-0, 2-1, 4-1, 4-3, 9-3

Súper nám zápas dnes uľahčil, keď nastúpil len s 5 hráčmi, my naopak postavili viac menej štandardnú zostavu.

Hneď v prvom striedaní sa presadil Kopcík a v druhom Julien takže hneď na začiatku sme získali komfortný náskok. Škoda že potom sme sa zamerali na triafanie tyčiek a brvna v čom opäť vynikali spomínaný dvaja. Súper naše slabšie premieňanie potrestal gólom na 2 – 1. Do konca polčasu sme nevedeli streliť gól, keď hlavným spaľovacom bol tento krát Peťo Gažo. V závere polčasu to teda na seba zobral „kanonier“ Bibas a dvoma zlepenými gólmi zvýšil na polčasových 4:1.

Začiatok druhého polčasu sme však nezachytili a súper využil dva brejky na 4:3. Potom sa však už prejavila aj naša kvalita a súperov počet hráčov. Postupne sa presadil 2 krát Kiko a 3 góli pridal Kopcík, keď mu 3x krát na podnose pred prázdnu bránu prihrali Peťo, Kiko a Julien.

Konečne sme si po dlhšej dobe schuti zahrali a zastrieľali, pri lepšej efektivite, mohlo byť gólov aj viac. Súper vzhľadom na to že bol bez striedania robil čo mohol.

Frajerom na záver je PleveľNet za 7 gólov a skvelý výkon jednotlivých hráčov :-)))

 

13.kolo Pegonet – Dream team 6 : 5 (4:1) vydreté víťazstvo

Zostava: Letko – Biel, Kolek, Brigi, Kostka – Šebák, Dobrodenka, Hôrkový, Hošták

Góly: Kiko 2, Tomáš B. 2, Dobrodenka, Hôrkový

Priebeh: 0-1, 4-1, 4-3, 6-3, 6-5

Po vcelku problematickom skladaní zostavy keď nám chýbali viacerí hráči (Peťo, Pili, Milan Svoboda,  Obšo, Šaro) sme nakoniec postavili predsa len 2 štvorky. Prvý zápas v sezóne si odbili Peťo Biel a Miro Hošták.

Hneď v 30 sekunde si svoj obvyklí skrat odbil Bibo a po jeho prihrávke sme prehrávali 0:1. Druhej  štvorke sa však podarilo vyrovnať a Pišta ranou od tyčky dal na 1 – 1. Do polčasu sa potom z viacerých šancí na oboch stranách ujali len naše a po kombináciách našich mladých bolo 4 – 1.

Začiatok druhého polčasu sme zaspali a súper nás pár krát prečíslil a znížil na 4-3. A čo bolo horšie v 12 minúte sme už mali na konte 5 faulov. Ešte že potom zaúradoval Brigi a okrem gólu na 5:3 si v jednej akcii vypýtal dva fauly + červenú kartu pre súpera. Presilovku sme však nezvládli a nie len že sme si nevypracovali šancu ale skoro sme aj inkasovali. 5 minút pred koncom sa však presadil Kopcík a bolo 6 – 3. Súper to však nevzdal, viackrát nás podržal zákrokmi Šopo, ale napriek tomu Dream team znížil na 6:4, po zbytočnom faule mal minútu pred koncom výhodu desiny, ktorú po dorážke využil na 6-5.

Záver sme potom už ustáli a pripísali si dôležité víťazstvo.

 

Zápas celkovo dobrý, tvrdý, obojstranne korektný, obidve mužstvá dreli až do konca.

Frajerom na záver sú všetci tá čo hrali napriek zákazom a zraneniam.

 

Konečne sa nám podarilo vyhrať a dokonca dva krát po sebe a napriek problémom zo zostavou sme dačo ukázali herne ale predviedli sme aj bojovnosť a obetavosť a v takom duchu treba pokračovať aj ďalej.