14. kolo Pegonet - Roda Bytča 11-2 (5-1)

31.01.2013 13:35

14.kolo Pegonet – Roda Bytča 11 : 2 (5:1) na Rodu to vieme

Zostava: Letko – Kolek, Obšivan, Šardzík, Dobrodenka, Hôrkový, Hošták, Kostka, Rajník

Góly: Kostka 3, Hošták 3, Dobrodenka 2, Hôrkový, Šardzík, Rajník

Priebeh: 0-1, 5-1, 5-2, 11-2

ŽK: Hôrkový

 

Nastúpili sme v trochu improvizovanej zostave s oneskoreným Flipperom a prvých 10 minút sme sa na ihrisku iba hľadali. Našla sa však Roda a bolo 0:1. Potom sa naša hra zlepšila a náš tajný tromf Lubeno Rajník tečom priameho kopu vyrovnal (za ten teč by sa ani Handzuš nehanbil). Hneď za 10 sekúnd bolo 2-1, keď po rozohrávke súpera Šaro zobral loptu a Pišta zakončil. Potom vytiahol 2 parádne streli Kiko a po jeho dvoch vinkloch bolo 4 – 1 a viac-menej po zápase. Do polčasu sa z viacerých šancí presadil už len Kopcík strelou do prázdnej brány na 5 – 1.

 

Úvod druhého polčas sme ako tradične trochu zaspali a súper znížil na 5:2, keď sme predtým zahodili niekoľko čistých šancí. Potom to už však bolo jednoduché dohrávanie zápasu keď sa postupne presadili Šaro, Kopcík, Miro Hošták a hattrick si skompletizoval Kiko. Viacero šancí sme trestuhodne spálili hlavne Pišta pred prázdnou bránou prekvapujúco prihrával čo však nikdy nenašlo pochopenie u ostatných.

 

Celkovo pohodový zápas, potvrdili sme že Roda nám ako súper sedí. Až na úvod polčasov, súper nekládol odpor a veľmi nám to uľahčil. Po ich výkonoch v sezóne sme veru čakali ťažší zápas.

 

Na záver ale ešte musím spomenúť nášho frajera na záver, ktorým je ŠOPO za svoj útočný výlet na súperovu polovicu zakončený najskôr „zlomením sa ako lemur“  o loptu pri pokuse o strelu s prvej. A následne prekotením sa dozadu (ako keď sa na táčkach zlomí kolečko) pri strele ľavačkou.

Musím ale uznať, že sa rýchlo pozviechal a vládal dobehnúť nazad a dokonca tento výlet prežil bez infarktu :-))) aj keď jeho dýchanie bolo počuť až na tribúnu.

Druhým frajerom je naša brankárska dvojka Lubeno sa skvelý výkon v poli okorenený prvým gólom. :-)

 

Inak aj bohatý zápas na fľašky: Lubeno prvý gól, Miro, Kiko hattrick, Pišta za 3. Žltú, Šaro za prvý gól a Kopcík  to má za flašku už len z princípu