6.kolo Pegonet - Deportivo 3:3 (2:2)

09.12.2012 19:31

6.kolo Pegonet – Deportivo 3 : 3 (2:2)

 

Zostava: Letko – Šebák, Hôrkový, Dobrodenka, P.Gažo – Kolek, Pilár, Brigant, Kostka

Góly: P.Gažo, Kostka, Šebák

Priebeh: 0:2, 3:2, 3:3

 

Po sobotňajšej výhre sme v nedeľu nastúpili s rovnakou zostavou, v útoku chýbal Miňo Sloboda a na vyše chýbal aj obranca, ktorého museli zaskakovať Peťo s Pištom.

 

Presne sme vedeli čo bude súper hrať, to aj hral a napriek tomu sme s tým nevedeli nič urobiť. Hneď v úvode nám súperov brankár zneškodnil 2-3 dobré šance a Deportivo ako obvykle využilo prvý brejk na 0-1, obraz hry bol stále rovnaký náš akože tlak, streli, polo šance, šance ktoré končili vždy tesne vedľa alebo na súperovom brankárovi alebo boli zblokované obrancom. Súper útočil len s protiútokov ale o to nebezpečnejšie. V polovici polčasu im jeden z brejkov vyšiel a bolo 0-2. Až na konci polčasu sa nám vysokým napádaním podarilo súpera zatlačiť a 2 strelami s diaľky doslova prestreliť brankára na polčasových 2-2, keď skórovali Peťo Gažo a Kiko.

 

Úvod polčasu vyšiel lepšie nám keď po Brigiho prihrávke presadil jasličkami Julien 3-2. Vedenie sme však dlho neudržali a súper ako obvykle s brejku vyrovnal.

 

Posledných 15 minút zápasu bolo plné šancí na našej ale aj súperovej strane, brankári a konštrukcia brány na oboch stranách však už ďalší gól nepripustila. V poslednej minúte sme už pri totálnom vabanku mohli aj prehrať ale Deportivo nepremenilo dva nájazdy 2 na 1 a 2 sami na brankára.

Celkovo to bol dobrý zápas s množstvom šancí, remíza je asi spravodlivá, lebo ako sme mohli a mali vyhrať tak sme mohli aj prehrať. Celkovo sme pohoreli hlavne na nepremieňanie šancí.

Aspoň, máme naďalej motiváciu hrať a nabudúce konečne toto betonárske mužstvo zmiesť z palubovky, otvorený účet ostáva stále, akurát naň pribudla ďalšia čiarka.

 

Frajerom na záver je tentokrát fanúšik Ľubeno za svoje kriky a predstavenie na tribúne.