7.kolo Pegonet - Piráti 6:4 (4:1)

15.12.2012 13:39

7.kolo Pegonet – Piráti  6 : 4  (5:1)

 

Zostava: Letko - Obšivan, Šebák, Svoboda, P.Gažo - Pilár, Kolek, Brigant, Kostka

Góly: P.Gažo 3, Svoboda 2, Brigant

Žltá karta: Letko

Priebeh: 2:0, 2:1, 5:1, 5:2, 6:2, 6:4

 

 

Do zostavy sa po dvoch zápasoch vrátili Obšo s Svobodakom a naopak tentokrát nenastúpili Kopcík s Pištom.

Škoda, že sa  hneď v úvode zranil Kiko, čo nám narobili trochu bodrel v striedaniach a hlavne v útoku to mali len 3 hráči ťažké (no hlavne tí 2 čo behali :-))))

Po vyrovnanom úvode sa trochu šťastným gólom presadili najskôr Milan 1:0 a na 2:0 zvyšoval Peťo Gažo. Súper však bol nepríjemný viackrát nás zatlačil a po dorážke znížil na 2:1. Šopo však chytal spoľahlivo, obrana to ako tak ustála a vychádzali nám brejky do polčasu sa ešte raz presadil Koreň s Peťom Gažom a tak sme mali pohodlný náskok 4:1.

Hneď v úvode sa podarilo zvýšiť opäť s brejku na 5:1. Súper na to vyrukoval s agresívnou niekedy až zákernou hrou avšak podarilo sa mu len znížiť na 5:2 keď viackrát nás podržal šopo. My sme si naopak vypracovali viaceré šance hlavne po protiútokoch avšak premenili sme len jednu na 6:2. V závere sa zápas ešte zdramatizoval keď Piráti dali na 6:4, my sme naopak zahodili čo sa dalo, naj šancu spálil Bibas (30 cm pred prázdnou bránkou)

Do záverečného tlaku sa ale Piráti už nedostali aj vďaka červenej karte ktorú inkasovali 3 minúty pred koncom.

 

V zápase sme síce nepodali žiaden oslnivý výkon, niektorý hráči síce nabehali tak 20 metrov ale góly dali...a vďaka Šopovi a brejkom sme to nakoniec s viac menej prehľadom uhrali.

 

Frajerom na záver je na špeciálne Koreňove želanie lemur :-)) ktorý dal skoro „trojkový kôš“

 

POHLAD NASHO LEMURIEHO MUZSTVA PO ZAKONCENI VEDUCEHO LEMURA JULIENA KED SKORO TRAFIL BASKETBALOVY KOS + VETRANIE SPORTOVEJ HALY :-D

 

 A SAMOTNY KRAL JULIEN PO UKAZKOVOM ZAKONCENI. " DE TA LOPTA KURWA LETI"