8.kolo Pegonet - Mikšová 6:7 (2:5)

25.12.2012 18:59

8.kolo Pegonet – Mikšová United 6 : 7 (2:5) predvianočná prehra

Zostava: Letko – Obšivan, Šebák, Dobrodenka, Hôrkový – Pillár, Kolek, Svoboda, Brigant

Góly: Hôrkový 2, Dobrodenka 2, Svoboda, Brigant

Priebeh: 1-0, 1-4, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6, 4-7, 6-7

Okrem dlhodobých maródov nám navyše chýbali ešte Peťo s Kikom, napriek tomu sme poskladali 2 štvorice.

Úvod bol dobrý hneď v prvom striedaní sa presadil Kopcík a bolo 1:0. To však bola v prvom polčase asi tak jediné čo sme dokázali. Súper nás dokonale vyškolil a ukázal ako by sa mal hrať futsal, pozorná obrana a  brejky. Veľmi sme mu to ale uľahčili keď sme mu prihrali na polovicu gólov resp. nechali ich zakončovať po prečísleniach. Takto sme postupne dostali 4 góly a nepomohol ani time out a mierna zmena zostavy. V predposlednej minúte sa nám podarilo znížiť na 2:4, následne sme nepremenili čisté a prišiel trest lebo súper nemožnou strelou od tyčky zvýšil na 2:5.

Celý druhý polčas pokračoval presne v tomto duchu, naše šance, súperov gól z brejku a väčšinou po našej chybe, či už keď sme sa hádali so sudcom namiesto hry alebo sme po rohu prihrali súperovi presne do brejku. Menovať nebudem lebo sme jedno mužstvo a všetci sme koniec - koncov hrali rovnako zle. Vždy keď sa nám podarilo znížiť tak súper odpovedal nakoniec sa nám 8 minút pred koncom podarilo znížiť na rozdiel gólu, ale vyrovnať sa nám napriek snahe ako aj powerplay nepodarilo.

Súper to zahral rozumnejšie, efektívnejšie a  porazil nás cez brejky a asi aj zaslúžene vyhral. Napriek niektorým názorom o prístupe, sme dreli do konca ale jednoducho to nešlo.

Frajer na záver je tentokrát hráč súpera Marek K., ktorý by v sobotu dal gól hádam aj z tesca...:-)